SPO Utrecht logo

Geachte lezer!

Namens de kinderen en het team wens ik u van harte welkom op de website van OBS Vleuterweide!
Wij zijn een snel groeiende openbare basisschool op twee locaties in de nieuwbouwwijk Vleuterweide.
Op deze site laten we u graag zien waar onze school voor staat.
Onze website zal binnenkort worden vervangen door een moderne website met een frisse uitstraling. We laten u graag onze school zien en leiden u er graag in rond. Maakt u gerust een afspraak via info@obsvleuterweide.nl.

Als uw kind al 3 jaar is, of bijna 3 jaar wordt kunt u uw kind aanmelden. Ook hiervoor kunt u een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Als uw kind nog geen 3 jaar is kunt u wel al een vooraanmelding doen. Dit is nog geen formele aanmelding en er wordt op basis van de vooraanmelding ook nog geen besluit genomen over toelating. Wij vinden het fijn als u een vooraanmelding doet, zodat wij een goede prognose kunnen maken voor de toekomst. Zodra uw kind 3 jaar wordt zullen wij u een aanmeldingsformulier toesturen.
Voor meer informatie zie onder het tabblad nieuwe leerlingen

Namens het team,
Rachel Taggenbrock, algemeen directeur